Crònica: Sortida a Sant Boi de Llobregat (17-05-2014)

Hem arribat a Sant Boi i com de costum hem plantat els gegants a l’Ajuntament, tot esperant l’arribada dels amfitrions per començar la cercavila. Enguany anem últims tancant la comitiva i amb algun membre de l’antiga colla que ens ha volgut acompanyar.

 

 

 

 

 

 

 

Cal dir, que per primer cop ens ha pogut acompanyar una membre de la colla que sol  tenir-ho complicat per venir i que després de molt anys ha tornat a acompanyar el Roc i la Coloma en cercavila.

Hem entrat a plaça tot just davant dels amfitrions, els nostres fillols. Ho han fet  tot saludant en Baldiri i la Ramona i anunciant el seu casament i celebració dels 25 anys. Tot seguit, han ballat un cop més la seva “Dansa de la Cuallarga”, interpretada pels Grallers de Santa Coloma.

 

17 de maig de 2014

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cròniques, General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *