Crònica – Festa de la Cirera 2014

Estava previst que els Gegants i els Capgrossos ballessin a les sis a la Plaça del Pi Tallat. Com en molts actes d’aquesta edició de la Festa de la Cirera, la pluja ens va fer patir. El Roc, la Coloma, el Cirero i la Cirera esperaven al Poliesportiu per si la mostra de balls s’havia de fer allà. Finalment a les sis ja no plovia, i la colla va començar a anar fins a plaça.

Després de passejar-se per la mostra d’entitats el Roc i la Coloma van improvisar un parell de balls per obrir l’acte. Tot seguit, el Cirero i la Cirera (Capgrossos de la Festa de la Cirera), van estrenar el seu ball. Van ballar amb el “Vals de la Florista” la nova coreografia que a partir d’ara repetiran en properes mostres de cultura popular a Santa Coloma.

El Roc i la Coloma van tancar la Mostra de Balls amb la “Dansa de la Cuallarga” com és habitual. Malauradament, no va ser possible reestrenar la “Dansa de la Villareta” ni la estrenar la “Dansa de la Cuallarga” completa de manera que aquestes dos sorpreses s’hauran d’esperar als actes del 25è Aniversari (12 i 13 de juliol d’enguany).

31 de maig del 2014

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cròniques, General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *