Sessió fotogràfica

Hi ha molta gent que ho diu, i és veritat. Els membres de la Colla Gegantera i Grallera de Bellvís no parem quiets. I és que el dissabte 4 de juny vam mudar els nostres gegants, gegantons, gegantets i capgrossos i a la plaça Catalunya els hi vam fer una llarga sessió de fotos. Com que d’aquí a pocs dies serà la Trobada Gegantera de Bellvís, ja estem pensant en possibles records ben originals que podem fer amb aquestes imatges. De moment, hi ha moltes idees a l’aire, tant per un obsequi com per altres activitats.

Ens agradaria molt que també aportéssiu propostes i suggeriments que poguéssim fer amb les fotos, que trobareu clicant en aquesta.

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats i festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *