Navarcles

El diumenge dia 13 de febrer, els integrants de la colla gegantera vam fer la primera cercavila de l’any a Navarcles, al Bages, prop de Manresa.

Quan hi vam arribar, ens van donar la benvinguda amb un esmorzar a base de pa amb tomata, llonganissa, botifarra negra i cansalada que ens havíem de fer nosaltres mateixos a la brasa.

Mentre ho coíem, vam anar coneixent gent d’altres colles, fent amics… I, en acabat, vam fer una sessió d’aeròbic per escalfar-nos i preparar-nos per una cercavila on per a molts dels membres de la colla era nova.

I llavors ja vam començar a tocar pel poble, que no era ni molt pla ni amb molt pendent. En total hi havien vint colles, la majoria de la província de Barcelona. A més de Navarcles, vam trobar gent de Mataró, de la Catalunya Nord, de Moià, Sant Feliu de Llobregat, Castellfollit de la Roca, Sant Fruitós del Bages i molts altres pobles, i, per descomptat, de Bellvís.

Va ser un bon debut per començar l’any per a la colla gegantera poder visitar un poble tan animat i bonic. Esperem poder-hi anar molts anys més.

 

Per veure el recull fotogràfic, cliqueu AQUÍ.

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Trobades geganteres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *