Llardecans

En motiu de la VIII Trobada Comarcal de la Coordinadora de Colles Geganteres de les Terres de Lleida i la XIV Trobada Gegantera, el dissabte 9 de juliol a la tarda la Colla de Gegants de Bellvís vam anar a Llardecans.

La nostra colla encara no havia anat mai a una trobada organitzada per la Coordinadora, ni a aquesta vila, per això va ser un dia molt especial.

Llardecans és un poble petit, on hi viu unes 600 persones, al costat de Maials (les dos viles estan situades a la comarca del Segrià), amb els carrers bastant plans, de majestuoses façanes de pedra seca (semblants a l’època dels Firals de Bellvís) i on hi pots trobar moltes places adornades senzillament.

A les 6 va començar la plantada. A la plaça major s’hi van reunir unes 15 colles, entre les quals les de Les Borges Blanques, Pradell de Sió, La Germanor, Torrefarrera, Corbins, Seròs…

Cap a  2/4 de 8 vam iniciar la cercavila pel municipi.  Quan vam tornar a ser al lloc del començament, ens van donar un pòster de record de la trobada i vam fer el ball de conjunt per acabar.

Després vam anar a sopar al pavelló municipal, un petit edifici situat als afores. Allà també hi ha el col·legi, una plaça perquè els petits hi puguin jugar i jardineres plenes de lavanda, romaní… i altres plantes aromàtiques.

Per poder veure el recull fotogràfic, cliqueu AQUÍ.

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Trobades geganteres. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *