Calçotada 2015

03 Calçotada GeganteraDesprés de l’èxit de l’any passat, aquest hem tornat a fer una calçotada!!! De primer calçots del tros de Cal Sastre amb salsa romesco del Com a Casa, de segon carn a la brasa i de postres gelats (els últims de la temporada, però no de l’any) i galetes d’ametlla. I a sobre vam fer un concurs que, encara que no tingués títol, es podria anomenar “Qui es menja els calçots amb més gràcia?”, amb premis sorpresa: uns auriculars, una guardiola i un despertador.

I la trobada va servir per recordar els projectes pel que queda de març i abril, sobretot la Processó del Silenci del Divendres Sant (3 d’abril)  i el Concert de les Jornades Culturals (12 d’abril). I per tornar-nos a enganxar a la rutina dels assajos setmanals (cada divendres a partir de les 9 de la nit).

Àlbum de fotos de la calçotada 2015

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats i festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.