Juguem a fer Firals

cartell juguem a fer firalsLa Colla Gegantera i Grallera de Bellvís, en col·laboració amb la Comissió dels Firals de Bellvís i amb l’AMPA del CEIP Joaquim Palacín, ha organitzat un taller per a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys on es mostra jugant la relació que hi ha entre la Colla Gegantera i aquesta festa tant estimada al nostre poble, els Firals de Bellvís.

El taller s’ha estructurat en quatre activitats, de manera que els infants puguin tastar els elements geganters presents als Firals. Les danses infantils són un dels actes imprescindibles des de la primera edició de la festa; a més de ser molt divertides, demostren el futur generacional dels Firals.

El ball dels gegantets, com les danses, està present el divendres als Arcs, el dissabte al matí a la cercavila i el diumenge en la festa en honor als fills del senyor de Bufalà, impulsor de la fira.

Els ritmes de tambors, als Firals els podreu sentir tant a la rebuda dels bellvisencs als Arcs, com a l’arribada i fugida dels soldats del Capità Rodrigo i també a l’espectacle de foc acompanyat pels bidons.

I no podíem acabar sense escoltar el magnífic conte que la Rosa Pera va crear per l’ocasió.

Vídeo del taller Juguem a fer Firals

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats i festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *