Bateig dels gegants del Pepito Isanda i la Carme Capell

CGGB Mollerussa 1Avui la Colla Gegantera del Casal Popular l’Arreu de Mollerussa ha batejat una nova parella de gegants de la ciutat. Aquests nous gegants són un dels molts homenatges a una parella de Mollerussa, el Pepito Isanda i la Carme Capell, que sempre va treballar per la cultura popular de les nostres terres, i eren molt actius en el món sardanista, geganter, excursionista… La seva activitat artística va portar a que fossin els restauradors dels gegants Lo Parrot i la Marieta de Mollerussa, entre moltes altres contribucions.

CGGB Mollerussa 2

Vídeo del bateig del Pepito i la Carme (Mollerussa, 2016)

Aquesta entrada ha esta publicada en Activitats i festes. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *