22è aniversari d’en Pere de Bellvís i n’Ermessenda de Montcada

foto Pere i ErmessendaTal dia com avui de fa 22 anys, la Colla Gegantera i Grallera de Bellvís vam batejar als primers gegants del poble, una parella de joves molt ben plantats que representaven al primer senyor i cavaller que es coneix de Bellvís, en Pere de Bellvís, i la seua esposa, filla d’una de les grans famílies nobiliàries catalanes, n’Ermessenda de Montcada.

Gegantada2014_Cartell

I, per celebrar-ho, anirem fins a Barcelona a participar al I concurs nacional de balls de gegants que organitza l’Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya, on deixarem impressionat al jurat amb el nostre magnífic ball, només a l’alçada dels nostres estimadíssims Pere i Ermessenda.

 

02 Plafons Gegants

Si voleu saber més coses sobre aquesta parella gegantera tan especial, només cal que cliqueu aquí: Els gegants nobles

Aquesta entrada ha esta publicada en Gegants. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *