Crònica: XXV Trobada Gegantera de l’Ametlla de Merola

El passat 30 d’agost, el Roc i la Coloma van reprendre la temporada visitant els gegants de l’Ametlla de Merola; en Mateu i la Maria de Merola.

Cap a les 6 de la tarda el remolc dels gegants de Santa Coloma arribava a l’Ametlla i al cap d’una estona el Roc i la Coloma ja eren a plaça, acompanyats dels Gegants de Navàs, Andorra la Vella, Sant Pol de Mar, Santa Maria d’Olo i els de l’Ametlla de Merola. La Cercavila va començar i així vam començar a recórrer els carrers d’aquesta petita Colònia.

 

 

 

La cercavila va transcórrer amb normalitat pels carrers i places de l’Ametlla que van resultat d’allò més acollidors deixant imatges carregades d’encant. En arribar a plaça, el cel començava a preocupar però malgrat tot les colles convidades vam poder gaudir del   Vals i el Galop dels Gegants de l’Ametlla de Merola sota un cel força amenaçador.

Acabat el ball de l’Ametlla tots els gegants van fer una ballada conjunta i van abandonar la plaça perquè sens dubte el cel no aguantaria gaire més. Tots just el Roc va estar desat al remolc després de la Coloma, un breu però intens aiguat es va descarregar sobre l’Ametlla.

 

El sopar el va celebrar dins el Teatre i cal destacar la bona feina de la colla organitzadora i el bon tracte que vam rebre durant tota la trobada.

 

 

 

 

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Cròniques, Sortides i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *