“Caga Tió” 2016

Seguint amb la tradició arriba al nostre poble el “Caga Tió”, just abans de que comencin les festes nadalencas fem una crida a tots els palafollecs, grans i petits, que ens acompanyin i comparteixin amb nosaltres aquests moments d´il.lusió… En aquesta època en la que el fred i la foscor de les nits és fan protagonistes, molts vàren decidir sortir de casa i omplir-nos d´escalfor i alegría amb la seva presencia, molts nens allá reunits estaven impacients i plè de nervis perque arribés el seu torn de cantar la canço del Tió amb els bastons a la mà… i deprés la sorpresa final en la que el “Caga Tió” els hi regala sonriures i dolços.

CAGATIÓ 2016

La colla ens tornem a reunir i un any més tornem a contagiar-nos de l´alegría dels més petits… Tanque´m un any en el que vàrem haver de treballar molt per seguir endavant i poder fer que els nostres Gegants no s´hagin de quedar a casa… però la nostra feina ha donat fruits i ara podem dir que tornem a tenir una GRAN COLLA!!!

FEM UN PAS DE GEGANT!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *