Sant Andreu de LLavaneras 2017

Aquesta va èsser la nostra última sortida de l´any, tots contents per tancar un any plè de sortides amb els nostres Gegants i gegantons i a on la Colla ha tornat a comptar amb families què s´han incorporat i que han possat tot el seu entusiasme i alegría per fer que la nostra sigui un any més una gran Colla Gegantera.

FEM UN PAS DE GEGANT!!!

Anna Mª Ribas

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Sant Andreu de LLavaneras 2017

  1. In interior design luxury home furniture, furniture is a crucial component that unites the desired aesthetic. Your interior design can go in a lot of different directions, depending on your preferences—from luxurious to minimalist—but furniture always plays a major part.

  2. Discover The Various Types of Modular Kitchen Designs in Gurgaon. Modular Kitchens & Interiors. Get The Best Prices And Choose The Kitchen Type And Design That Matches Your Preferences And Style. Our staff of experts provides customized options that are specific to your unique needs while paying close attention to every little detail.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *