L´Aplec de l´Erola 2017

aplec_erola_2017__1_500

Com cada any a Hortsavinyà es va cel.lebrar l´Aplec de l´Erola, aquesta es una sortida diferent ja que envoltats de natura i paissatges increíbles, vàrem poder disfrutar de moltes activitats que allà s´organitzen en aquesta diada.
Grans i petits vàrem gaudir del relat de contes del Montnegre, del mercat d´artesania, etc… Després vàrem començar a fer sonar les gralles i timbals i junt amb els nostres Gegants i gegantons vam pujar a l´ermita de l´Erola, allà una petita Coral formada per la gent que viuen a la montanya, ens vèren contagiar de la seva alegría amb les seves cançons.

L´EROLA

Va ser un dia on el bon temps semblava que no ens acompanyaría però al final, el sol va sortir i vàrem tornar a disfrutar un any més d´una trobada diferent. I durant el dinar de germanor es va poder veure la cara de satisfacció i alegría de la gent de la colla per poder haver disfrutat un cop més d´un dia tan especial, els somriures vàren ser els protagonistes en tot moment.
Vàrem marxar cap a casa satisfets per la feina ben feta!

FEM UN PAS DE GEGANT!!!
Anna Mª Ribas

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a L´Aplec de l´Erola 2017

 1. chris diu:

  The Trendyol app is a popular mobile application developed by Trendyol, a leading e-commerce platform based in Turkey. It offers users a convenient way to browse, shop, and purchase a wide range of fashion, beauty, electronics, home goods, and more.
  https://trendyolapp.org/

 2. evans diu:

  ConnectionsNYT New York Puzzle section features engaging and challenging puzzles to entertain and stimulate the mind. From crosswords to Sudoku, the puzzle section offers a variety of brain-teasing activities for readers of all ages
  https://connectionsnyt.pro/

 3. chris diu:

  https://soap2dayss.com/
  Soap2days is a popular streaming platform offering a vast selection of movies and TV shows for free. Users can access a wide range of content without the need for subscription fees. However, it’s important to be cautious of the legal implications and potential risks associated with using Soap2days.

 4. Healing Buddha not only heals but empowers individuals to take charge of their well-being, offering guidance and tools for self-care.

 5. movies24 diu:

  Gomovies: Welcome to Gomovies, your one-stop objective with the expectation of complimentary film streaming. We present to you a different assortment of movies that take care of all preferences and temperaments. From inspiring dramatizations to adrenaline-siphoning activity, Gomovies has the ideal film for each event.

 6. Mike diu:

  They have a team of professional essay writers who meet the clients’ needs with original and unique https://bit.ly/3qlW3tg. They always adhere to the requirements of the clients. They assign a writer that suits according to the requirements of the assignment and the relevant field.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *