La Colla

QUE ES I QUI SOM LA COLLA GEGANTERA DE PALAFOLLS?

Som un grup de gent de totes les edats amb ganes de fomentar la cultura popular catalana i a la vegada donar a conèixer el nostre poble arreu de Catalunya.

Un element molt important de la nostre cultura son els Gegants i els gegantons. Aquets elements festius, son molt més que unes figures de fusta son un element representatiu de cada poble, elements d’orgull per nosaltres i un signe d’identitat

Per això després de diverses converses  varem decidir fer els nostres Gegants en Guillem de Palafolls i la seva esposa Na Guiomar de Blanes “Senyors del nostre estimat Castell”. Que son passejats per tot Catalunya.

Castell de Palafolls

Aquí vivien els Senyors del Castell de Palafolls.....

Els nostres Gegantons son fets per famílies de la Colla gegantera els seus noms son .: Granota Lola, Nil el Cocodril, Rodamón, Bonifaci, Castell Foll, Rosendo el Horrendo, La Puput i Follet Fonoll.

Alhora la música un element molt important dins de la Colla Gegantera , gràcies a l´ajut de Mª Àngels Paradeda i d’en Toni Cuni  amb un any s´ha format un grup de grallers i timbalers que cada setmana intenta millorar. Un grup  format amb gent de totes les edats.

Desde la  Colla Gegantera col.laborem en diferents activitats dins del nostre poble i el mateix temps representem a la nostra Vil.la

Dolors Comas

 

 

3 respostes a La Colla

 1. anton diu:

  Bon dia geganters de Palafolls.
  Amb dirigeixo a vosaltres, pel fet de la trobada del 17 de novembre, oferint els meus serveis per un reportatge de fotos i vídeo per 60€ o sols vídeo 40€ de unes 400 fotos i vídeo de una 1 hora de tota la trobada, es ha dir : plantada, balls, cercavila, records i dinar etc.
  Podeu contactar per mail o mòbil 640.234.618
  Gràcies i salutacions.

 2. REPUNT diu:

  Bona nit,

  us escrivim aquest mail perquè som una botiga de Molins de Rei, anomenada “REPUNT”,
  que tindrem stand a la Fira del Món Geganter, amb piruletes i figures de xocolata dels gegants, fetes a partir de fotografies.

  Ens agradaria poder fer amb xocolata tots dels gegants que participaran a la fira,
  i és per aquest motiu que agraïriem la vostra col.laboració,
  i us demanem si ens podeu enviar alguna fotografia dels vostres gegants, on es vegin sencers, i a poder ser, amb bona qualitat d’imatge,
  per poder-los reproduir amb xocolata.

  Esperem la vostra resposta,

  Moltes gràcies per endavant!

  Mariona Bernis
  REPUNT
  Carrer Carril, 28 – 08750 Molins de Rei (Barcelona)
  93 668 50 86

  http://www.facebook.com/elrepunt
  repuntmolins@gmail.com

  • angel diu:

   Bones, esteriem interessats amb la vostre trobada quin dia la feu, nosaltres la fem el 7 de juny, tarda i vosaltres?
   Atentament : Geganters i Grallers de Sant Feliu Sasserra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *