Cardedeu 2017

CARDEDEU

Una vegada més la Colla va poder viure una jornada molt cultural, pel matí vàrem decidir fer un recorregut pel centre històric de Cardedeu a on el nostre company en Xavier Salicrú ens va fer una petita ruta guiada.
Després de dinar i disfrutar d´una estona per recuperar forces, ens vam dirigir cap a la plantada amb els nostres gegants i gegantons. La música començava a sonar i totes les colles allà reunides vàren començar a fer caminar als seus gegants cap a la cercavila que ens portava pels carrers de la ciutat. A banda i banda dels carrers tot plè de gent que no paraven de sonriure i aplaudir a tota la comitiva gegantera mentres els més petits no paraven de contemplar l´espectacle amb els ulls plens d´emoció!
La cloenda amb el ball final de tots els gegants un cop més va ser un espectable únic… i després vàrem ser convidats a un sopar de germanor a on totes les colles vam poder agraïr la gran acollida que vam tenir per la Colla Gegantera de Cardedeu i tots els seus vilatans.

FEM UN PAS DE GEGANT!!!
Anna Mª Ribas

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Cardedeu 2017

  1. Daretop diu:

    The essay writing service companies which are authentic, reliable, and trustworthy will respect https://bit.ly/3mU7vdx. They will also maintain their reputation and resolve the issues quickly. A good quality assignment from such a company would respect the deadline,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *