10è Aniversari de la Biblioteca Municipal de Palafolls

La Biblioteca Municipal de Palafolls va cel.lebrar el seu 10è Aniversari i ens van convidar a ser partícips de la festa que vàren organitzar. Els nostres gegantons junt amb els gegantons del Centre Pinya de Rosa (en Pep i la Mariona) vàren estar presents per fer arribar el nostre mòn geganter a tots aquells que es van apropar a la Biblioteca en aquest dia tan especial. Els més petits vàren poder disfrutar fent ballar als gegantons al só de les nostres gralles i timbals.

BIBLIOTECA

Un cop més la Colla va disfrutar a casa seva, tot compartin la nostra alegría i les ganes de seguir endavant amb la representació d´aquest el nostre “Poble” i de tots els que tènim el gran privilegi de viure en aquest recó del mòn!

FEM UN PAS DE GEGANT!!!
Anna Mª Ribas

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *