Sant Iscle de Vallalta 2017

L´any 2017 va començar amb una colla ja consolidada en la que, les noves famílies han sigut benvingudes i ja forman part important de la Colla Gegantera de Palafolls. Estem amb forces renovades i sense perdre mai l´il.lusió per la feina ben feta!

repromaticgmx.com_20170301_103040_001

I vàrem començar el nostre recorregut per les viles catalanes amb una trobada gegantera molt especial. El dia 11 de Març es va fer una crida a l´Igualtat a la localitat de Sant Iscle de Vallalta i com es podia esperar va ser tot un èxit d´assistència, moltíssimes colles de arreu de Catalunya i Aragó hi eren amb les seves Gagantes. La nostra geganta Guiomar, acompanyada per la Granota Lola i la Puput no vàren faltar a aquesta magnífica cel.lebració…
Tots els de la colla ens vèrem reunir per fer ballar a les gegantes fent sonar la nostra música. Pels carrers de la vila la gran cantitat de gent que ens acompanyava disfrutava i es contagiava de la nostra alegría, la canalla amb ulls com plats reian i una vegada més eren els protagosnistes indiscutibles de la màgia que envolta a aquest mòn geganter!

ST. ISCLE DE VALLALTA

FEM UN PAS DE GEGANT!!!
Anna Mª Ribas

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *