Joan Petit (Tordera)

En aquesta acasió vàren ser els nostres gegantons els que van poder particitar en una diada molt especial que es va cel.lebrar el día 27 de Maig a la localitat veina de Tordera. En un dia plè d´actes en conmemoració de la 17ª Festa-Torneig de La fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, la nostra Colla vàren formar par de la comitiva de gegantons que acompanyaven als Gegants de Tordera pels carrers de la vila tot ballant i fent sonar les nostres gralles i tímbals per fer d´aquesta una jornada motiu d´alegría per a tots aquells que s´apropaven a disfrutar d´aquesta diada tan important per a la Fundació.

JOAN PETIT - TORDERA

Volem donar les gràcies a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer per convidar-nos a ser partícips de aquesta festa tan especial i remarcar, la gran feina que desenvolupen cada dia ajudant sempre els que més ho necessiten!

FEM UN PAS DE GEGANT!!!
Anna Mª Ribas

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

6 respostes a Joan Petit (Tordera)

  1. Tomaser diu:

    These points give a fair idea about whether the https://bit.ly/3n2eUI1 is reliable, are they missing out on deadlines, do they accept urgent work and does their price fall into our budget. In the review section, those which are authentic will have variation and minute details.

  2. Axel Greene diu:

    ¡Tienes tantas fotos geniales! Deberías compartirlo con tus seguidores en instagram. Puedes conseguir nuevos seguidores desde este sitio https://viplikes.es

  3. Bryson Howard diu:

    You have so many great photo! You should share it with your followers on instagram. You can get new followers from this site https://soclikes.com

  4. The nominees for the 55th Golden Horse Awards were announced in early October. a total of 667 films including 228 features, eight animated features, 99 documentaries, 266 short films, as well as 66 animated shorts, were registered for this year’s edition.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *