Ton (Salesians Mataró) 2017

El col.legi dels Salesians de Mataró van organitzar una trobada gegantera a la que vàrem tenir la gran satisfacció de ser partícips. El matí del diumenge tota la colla junt amb els nostres gegants en Guillem i la Guiomar i els nostres gegantons, ens vàrem desplaçar a la localitat de Mataró, allà ens esperava la Colla Gegantera de Ton que ens van rebre amb un gran esmotzar de germanor, es podía sentir la alegría contagiosa de la gran cantitat de mainada què allà es varèn reunir per disfrutar amb els seus gegants d´una jornada plena de música i balls.

TON - MATARÓ

Les classes de música están donant els seus fruits ja que en aquesta nova trobada la música de les nostres gralles i timbals no parava de sonar durant tota la cercavila que ens va portar pels carrers de Mataró. Els més petits feien ballar als gegantons i contagieven l´alegría a tots aquells que ens van acompanyar pels carrers de la ciutat.
Una vegada més vàrem poder disfrutar d´una jornada on les cares de satisfacció per una feina ben feta era la millor recompensa!

FEM UN PAS DE GEGANT!!!
Anna Mª Ribas

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Ton (Salesians Mataró) 2017

  1. Yeezy 350 diu:

    hgckbqvayq,Some really nice stuff on this website, I enjoy it. I LOve your Blog!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *