Sant Cebrià de Vallalta 2016

SANT CEBRIÀ 2016

El 2016 està a punt d´acabar i amb la sortida a Sant Cebrià de Vallalta acabem una agenda en la que em aconseguit contagiar la nostra “falera gegantera” a noves famílies que han decidit compartir amb nosaltres l´il.lusió i les ganes de que els nostres Gegants i gegantons segueixin sent reconeguts i estimats, volem participar omplint de música i alegría a tots aquells pobles que ens conviden a les seves Trobades Geganteras…

A Sant Cebrià vàrem tornar a fer sentir les nostres gralles i timbals mentres els nostres gegants no pareven de ballar provocant expectació i somriures a tots aquells que ens van acompanyar pels diferents carrers del poble, al final tots vàrem poder disfrutar d´una cloenda plena de espectacles per a grans i petits.
Marxem amb la satisfacció de haver fet les coses bé i sobretot amb moltes ganes de seguir acompanyant als nostres Gegants i que la nostra sigui una gran Colla Gegantera!!!

FEM UN PAS DE GEGANT!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *