Sant Feliu de Llobregat

El passat dia 28 de Maig, la nostra Colla va viatjar fins a Sant Feliu de Llobregat ja que vàrem ser convidats a la Trobada Gegantera que es va cel.lebrar a la vila… En Guillem i la Guiomar van lluir la seva millor cara acompanyats pels seus gegantons que no pareven de provocar somriures entre els més petits, es contagiava l´alegría i la música ens convidava a ballar sense parar.

SANT FELIU DE LLOBREGAT

Van ser moltes les colles assistents a la trobada pel que la cercavila va ser un éxit de gent que amb molta curiositat i ganes de passar-ho bé, ens acompanyaven disfrutant del só de les gralles i timbals que en tot moment feien ballar incansables als nostres Gegants i gegantons.

La Colla va tornar a disfrutar una vegada més de la trobada i, després de la feina ben feta, vàrem disfrutar d´un sopar de germanor i un fí de festa molt divertit amb tots els companys geganters.

FEM UN PAS DE GEGANT!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *