TROBADA GEGANTERA DE PALAFOLLS 2016

El dissabte 2 de Setembre vàrem cel.lebrar la nostra Trobada Gegantera… Pel matí es va començar amb un taller per a tots els nens i nenes del poble a on l´imaginació dels més petits i la diversió ens va fer passar una estona de lo més satisfactoria per a tots els de la colla que vàrem poder compartir aquests moments…

TALLER PALAFOLLS 2016

Ja per la tarde tots ens vam reunir per possar ben “elegants” als nostres gegants i gegantons. Els músics amb les gralles i timbals escalfaven motors per que tot anés a la perfecció i poder fer partíceps a tots els vil.latans de la nostra gran trobada… Al ritme de la música i acompanyats de les colles convidades a la nostra trabada vàrem començar la cerca-vila pels carrers del poble. Tot van ser somriures i diversió i amb el ball final de tots els gegants a la plaça de l´Ajuntament es va possar fi a la 8ª Trobada Gegantera de Palafolls.

PALAFOLLS 2016

En un sopar de germanor amb totes les colles ens vàrem despedir fins la pròxima trobada gegantera que ja esperem amb moltes ganes i satisfets per la feina ben feta!

la colla

FEM UN PAS DE GEGANT!!!

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a TROBADA GEGANTERA DE PALAFOLLS 2016

  1. สล็อตออนไลน์ สล็ตออนไลน์รวมเกมดังทั่วโลก มาไว้ที่เว็บไซต์ Superautoslot เว็บตรง มั่นคงปลอดภัย 100% มีให้ท่านได้เลือกเล่นมากกว่า 100 ค่าย อ่านต่อ https://superautoslot.net/

  2. clarks diu:

    “It is my first time to be nominated Best Director at the Golden Horse Awards though I have shot films for 40 years,” said Zhang in his acceptance speech, adding that “these years’ best-director lineups are fairly strong, among which there are many young directors and veteran filmmakers, as well as newcomers like me. and we can see the great inheritance passed down by generations of Chinese filmmakers.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *