Joan Petit (Tordera)

En aquesta acasió vàren ser els nostres gegantons els que van poder particitar en una diada molt especial que es va cel.lebrar el día 27 de Maig a la localitat veina de Tordera. En un dia plè d´actes en conmemoració de la 17ª Festa-Torneig de La fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer, la nostra Colla vàren formar par de la comitiva de gegantons que acompanyaven als Gegants de Tordera pels carrers de la vila tot ballant i fent sonar les nostres gralles i tímbals per fer d´aquesta una jornada motiu d´alegría per a tots aquells que s´apropaven a disfrutar d´aquesta diada tan important per a la Fundació.

JOAN PETIT - TORDERA

Volem donar les gràcies a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer per convidar-nos a ser partícips de aquesta festa tan especial i remarcar, la gran feina que desenvolupen cada dia ajudant sempre els que més ho necessiten!

FEM UN PAS DE GEGANT!!!
Anna Mª Ribas

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *