L´Aplec de l´Erola 2017

aplec_erola_2017__1_500

Com cada any a Hortsavinyà es va cel.lebrar l´Aplec de l´Erola, aquesta es una sortida diferent ja que envoltats de natura i paissatges increíbles, vàrem poder disfrutar de moltes activitats que allà s´organitzen en aquesta diada.
Grans i petits vàrem gaudir del relat de contes del Montnegre, del mercat d´artesania, etc… Després vàrem començar a fer sonar les gralles i timbals i junt amb els nostres Gegants i gegantons vam pujar a l´ermita de l´Erola, allà una petita Coral formada per la gent que viuen a la montanya, ens vèren contagiar de la seva alegría amb les seves cançons.

L´EROLA

Va ser un dia on el bon temps semblava que no ens acompanyaría però al final, el sol va sortir i vàrem tornar a disfrutar un any més d´una trobada diferent. I durant el dinar de germanor es va poder veure la cara de satisfacció i alegría de la gent de la colla per poder haver disfrutat un cop més d´un dia tan especial, els somriures vàren ser els protagonistes en tot moment.
Vàrem marxar cap a casa satisfets per la feina ben feta!

FEM UN PAS DE GEGANT!!!
Anna Mª Ribas

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a L´Aplec de l´Erola 2017

  1. Mike diu:

    They have a team of professional essay writers who meet the clients’ needs with original and unique https://bit.ly/3qlW3tg. They always adhere to the requirements of the clients. They assign a writer that suits according to the requirements of the assignment and the relevant field.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *