“Caga Tió” 2014 (Palafolls)

Tot just acabem de tancar la porta del nostre nou local, desprès deixar els gegantons de la colla i al mateix temps donem fi a un altre temporada amb un munt de records, vivències i sentiments viscuts per la colla i tots vosaltres.
El Tió de Palafolls és ja una de les festes més esperades pels més petits del poble i les cares d´ aquests descrivien tota la il·lusió i la màgia del moment. El format que la colla fa pel Tió cada any millora i de ben segur l´any proper ho farem millor…ja queden molt lluny aquells anys on el Tió sortia d´una tenda d´acampada davant del centre parroquial, sense llum, sense música ni megafonia, això si amb ganes I il·lusió de fer-lo …La colla ha evolucionat, les activitats cada cop les fem millor, el suport del poble cada cop és més gran, ara, el que no hem de perdre és la il·lusió que ens identifica com a colla, que ens fa ser com som.
El tió d´enguany, ha estat un èxit, tot i que les previsions d´assistència no eren molt bones, el poble de Palafolls ha estat a l´alçada del moment i ha fet que la cua per fer cagar el Tió fos en molts moments prou llarga com per plantejar – nos, cara a properes edicions nous formats per reduir el temps d´espera.
Acabem una temporada on els gegants han fet cercaviles amb vent, pluja, fred i molta calor, hem anat ha diferents indrets de Catalunya, des de Sant Antoni de Vilamajor fins a Pineda de Mar, hem protagonitzat la Festa Major, els principals actes del calendari de l´Agrupació…hem estat a les escoles, col·laborat en l’èxit de l´inund´ ART de l´Ajuntament, format part de la directiva dels gegants de Catalunya, hem sigut els vocal de la nostre comarca …hem fet calçotades, dinars, inclús tenim un nou local!!!!
El proper any de ben segur ens portarà nous reptes, noves imatges, nous records i sobretot noves vivències, ja que la colla al igual que les nostre vides, els sentiments, les emocions i les vivències, ens fan ser el que som.
Sabem i valorem molt aquells de vosaltres que heu fet canvis en els vostres treballs o en compromisos familiars per acompanyar als gegants a les trobades d´arreu, o heu perdut el vostre temps lliure per preparar tallers, barraques, graelles d´ alimentació, actualització de la web, cursos de solfeig, gralla o percussió o ha transportar la imatgeria de la colla sempre que ho hem necessitat, a tots vosaltres moltes gràcies per fer que la colla avanci amb passes de gegant.
Volem donar-vos el nostre agraïment per tota la feina que heu fet i de la manera que la heu fet, una entitat com és els gegants de Palafolls necessita gent que vulgui sumar, que miri el be comú per sobre de l´interès propi, gent que treballi pels altres sense rebre rés més que un somriure a canvi, gent solidària, gent compromesa amb una il·lusió…

Ser gegant per sobre de tot

Xavier Latorre
MOLT BONES FESTES I UN 2015 GEGANT.

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *