Peralada

Com ja va sent habitual les sortides d´aquesta temporada esdevenen una font de sorpreses, tant per elles mateixes com per les ganes de la colla per fer-les especials.
El passat diumenge dia 18, els gegants de Palafolls varen ser els convidats de gala a la petita vila empordanesa de Peralada, com que la trobada era per la tarda la colla en ple va decidir passar el dia a la platja de l´Escala ja que era molt propera a la plantada i ens varem relaxar entre banys d´aigua, tertúlies endormiscades i un dinar de germanor per recuperar forces per la cercavila de la tarda.
Desprès de plantar els gegants a la plaça gran de Peralada, i fer el ja tradicional cafè varen començar els parlaments i els balls protocol·laris, on varen anunciar que els gegants de Palafolls i els de Pineda, serien els padrins del gegant que la colla local presentaven.

Durant la cercavila els gegants i els gegantons de la nostre colla varen brillar amb llum pròpia, pels petits carrers plens d´història i simbologia medieval… Tot un luxe de passeig per la colla que esdevenia més unida que mai amb un cos de músics cada cop més els somriure i les ganes de fer-ho millor és la tònica comú en ells… i sobretot, el ball dels gegantons que, mica en mica és nota la feina feta durant els divendres d´ aquests mesos. Com sempre varem acabar la cercavila amb la ja coneguda Polca, amb la sorpresa que va ser ballada per totes les colles assistents durant fent un final de festa ben lluït i digne d´ uns bons padrins…
La colla encara la recta final de la seva trobada, tot està preparat per rebre els nostres convidats, les colles esperant molt de nosaltres, ja que sabent que les trobades a Palafolls tenen un tret diferencial, sabent que aquest dia tots vosaltres us vulgueu perquè tot surti be, sabent que molts porteu moltes hores treballant, pensant i posant tota la il·lusió per aquest dia i volen compartir aquest esforç amb els seus balls, amb els seus músics i sobretot amb la seva imatgeria perquè tot vagi bé i Palafolls pugui viure d´una jornada gegantera digne de la nostre colla.

Moltes gràcies a tots i molts ànims…
Avançant a pas de gegant.

Xavier Latorre

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a Peralada

  1. Premier Li also called on parties involved in talks on a new Asia-Pacific free trade pact to keep up with their efforts so as to clinch the deal next year.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *