Vilablareix

Tarda de contrastos per la colla…però per sobre de tot de d´agraïment, d´agraïment a tots aquells que ens heu acompanyat , tot i el fet que era una trobada de gegants canviada a darrera hora, i sobretot perquè era diumenge per la tarda, on hom inverteix les darreres hores del descans dominical per ultimar feines i encarar la setmana laboral en condicions…

Molt bones a tots, la colla torna a la tradicional trobada de gegants de la petita vila gironina de Vilablareix, com és sabut la nostre entitat tot just és recupera les seves energies de la passada Festa Major i la trobada de gegants de Palafolls, tot i aquest fet molts de vosaltres heu fet un esforç i heu volgut acompanyar a l´entitat en la celebració de la entrada de la tardor i com ja ve sent habitual, els nostres gegants han obert pas a la cercavila i han iniciat els balls protocol·laris de plaça de la petita població gironina sent molt ben rebuda pel públic present.

Han estat unes setmanes, messos, anys de molt feina és per aixó que val la pena aturar-nos un moment i mirar enrere i recordar tot el camí que hem fet per arribar fins aquí, val la pena aturar-nos per recordar tot el temps, tots els moments i totes les vivències, val tant la pena …recordar tots els somriures, els bons i mals moments que ens han fet ser com son. Val tant la pena, aturar-nos per mirar agafar aire i respirar ben fons, ben profundament, per tornar a mirar directament als ulls d´aquella gent que et mou per dins i que t´encén, val tant la pena de tant en tant a ser impulsiu, assolir amb força allò que creiem , allò que forma part de les nostres vides i dels nostres cors…

Avançant a pas de gegant.

Xavier Latorre

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *