“Fisures” Palafolls 2015

El 27 de Juny, la Colla Gegantera va èsser present a la mostra d´art multidisciplinari “Fisures” que enguany es va cel.lebrar a Palafolls. El poble es va omplir de llum, color i música amb diverses mostres de cultura… va ésser tot un éxit de diverssió i entreteniment per a tots aquells que van decidir sortir de casa i recòrrer, junt amb les diverses entitats del poble, tots aquells indrets on les actuacions es feian inoblidables…

Aquesta entrada ha esta publicada en Visual. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a “Fisures” Palafolls 2015

  1. Yeni sezon termal içlik ve termal takım modelleri Gipaş Tekstil’de!

  2. The two sides realize the huge potential of the BRI in promoting connectivity as well as stand ready to strengthen alignment of the BRI as well as Trans-European Transport Networks in deepening cooperation in ports, logistics, marine transportation and other areas, according to an joint communique issued by the two countries.

  3. I not to mention my friends came reading through the excellent tips and tricks from your web site and so instantly I got a terrible feeling I never thanked you for those strategies. All the men are actually consequently glad to learn all of them and have in effect actually been taking advantage of these things. Appreciate your actually being really helpful and then for making a decision on this kind of outstanding ideas millions of individuals are really needing to understand about. Our own honest apologies for not expressing gratitude to you earlier.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *