Pinta els Gegants i Nans de l’Espluga

Conte il·lustrat per Helena Rivero, editat l’any 2014 per l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga amb els dibuixos per pintar dels 14 capgrossos actius de l’Espluga, els 4 gegants del moment, i les figures del geganter, la grallera i el timbaler.

L’any 2022 s’estrenen dues noves fitxes independents amb motiu de la celebració dels 75 anys dels gegants i els nanos vells, amb la nova imatge dels gegants i les maces dels nanos tricornis:

PINTA ELS GEGANTS VELLS DE L’ESPLUGA AMB EL NOU VESTUARI

PINTA ELS NANOS VELLS DE L’ESPLUGA (75 ANYS)

Acte de presentació del conte

L’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans va presentar el dijous 24 de juliol de 2014 el nou llibret per pintar amb els dibuixos de tots els Gegants de l’Espluga, els 14 capgrossos i també les figures dels grallers i els geganters. L’acte es va fer al Teatre del Casalet, ple de sorpreses i amb la participació dels 14 capgrossos de l’Espluga, que estrenaven temporada amb un nou grup portat per adults.

El llibret il·lustrat per l’espluguina Helena Rivero es va posar a la venda a la mateixa Sala Folch i Torres del Casalet, i es podrà comprar durant tota la Festa Major als diferents actes de cultura popular. Es va esgotar aquell mateix any.

Descarrega’t les il·lustracions per pintar

Pinta la Terra i el Pastor

El llibret per pintar els Gegants i Nans es va editar 3 anys abans del naixement dels gegantons neolítics Terra i Pastor. Aquí però, pots descarregar-te els dibuixos d’Helena Rivero inspirats ens els dos personatges: