Les Festes Quinquenals d’Ulldecona gaudeixen de la visita dels Gegants Neolítics de l’Espluga

Els Gegants Neolítics de l’Espluga, Gorg, Spluc i Blat, Terra i Pastor, han visitat aquest cap de setmana la vila d’Ulldecona (Montsià) per participar a la Trobada Gegantera de les Festes Quinquenals d’aquesta població. També hi va assistir el capgròs Rovelló i alguns elements familiars.

Els Gegants Neolítics de l’Espluga en un dels carrers guarnits d’Ulldecona (Foto: Fina Montserrat)

Era la 32a edició d’aquesta trobada que començava aquest dissabte 7 de setembre amb la plantada a les 11h del matí a la plaça de Catalunya, seguida de la primera cercavila a les 12.15h pels carrers Salvador Vidal i carrer Major fins a la plaça de l’Església, passant per alguns dels carrers guarnits de la població.

El ball dels Gegants Neolítics a la plaça de l’Església d’Ulldecona (Foto: Fina Montserrat)

Dues cercaviles de tarda

Ja de tarda, a dos quarts de 6 de la tarda les colles participants van fer les dues grans cercaviles per Ulldecona fins a la plaça Església, on es va fer la cloenda de la Trobada.

La plantada de gegants de les Quinquenals d’Ulldecona. (Foto: Fina Montserrat)

A més dels Gegants Neolítics de l’Espluga també hi van participar els gegants de Santa Bàrbara, Sant Carles de la Ràpita, Sant Andreu de la Barca, l’Associació Fal·lera Gegantera Sagrada Família, Benicarló, Tortosa, Alcanar, Amposta, Vilallonga, Vila seca, Maials, Vinaròs, Ascó, Reus i Ulldecona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *