Els Gegants Neolítics de l’Espluga visiten de nou la Fira de Bandolers d’Alcover

Els Gegants Neolítics de l’Espluga van tornar aquest diumenge a Alcover, un any més, a la Trobada Gegantera de la Fira de Bandolers. La Colla Gegantera de l’Espluga i els Grallers, a més del nano Rovelló van acompanyar l’actuació del Gorg, l’Spluc i el Blat, la Terra i el Pastor. 

Els Grallers, a la Trobada Gegantera d’Alcover d’aquest 2019 (Foto: Fina Montserrat)

A la trobada hi van participar 18 colles. Coincidint amb l’esmorzar al pavelló de les escolles, cada colla va plantar els seus gegants al carrer de les Rodes fins quarts d’una del migdia, moment d’inici de la cercavila fins la plaça de Lluís Companys. Allà es va fer la ballada final i el lliurament de records.

La canalla de la Colla Gegantera amb el nano Rovelló, a Alcover. (Foto: Fina Montserrat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *