Les gegantes Spluc i Terra participen a la cursa de gegantes de la Llagosta

La Colla Gegantera de l’Espluga de Francolí ha participat aquest dissabte 19 d’octubre a la Cursa de Gegantes de la Llagosta per la lluita contra el càncer de mama. La participació espluguina va comptar amb la geganta Spluc, portada pels geganters Miquel Martí i Montse Comas; la gegantona Terra, portada per Júlia Batet, i també el capgròs de la Santíssima Trinitat, l’avellana, portat per Jan Martí.

Els actes van començar a les 4 de la tarda amb la plantada de gegantes i acompanyants a l’avinguda de l’Onze de Setembre, seguit d’una passejada gegantera a les 5 de la tarda, prèvia als escalfaments i a les curses simbòliques (sense guanyadors) de gegantes, gegantones i capgrossos al Carrer de l’Estació amb animació musical a càrrec de DJ SLeiva.

Júlia Batet, a punt de començar la cursa de gegantones (Foto: Mar Gili)
Imatge del braç de la gegantona Terra amb el mocador rosa, contra el càncer de mama. (Foto: Mar Gili)

A l’acte, que es feia per la lluita contra el càncer de mama coincidint amb el Dia Mundial, hi van participar, a més de la Colla Gegantera de l’Espluga de Francolí, els Geganters i Grallers de Campdevànol, els gegants de Gualba, els Gegants la Batlloria, la Colla de Geganters de la Garriga, la Colla de gegants de Lliçà d’Amunt, els de Sant Fost de Campsentelles, SANTA Eulàlia Gegants, els Geganters i grallers de Vilanova del camí i la Colla Gegantera de la Llagosta.

 

Júlia Batet i Jan Martí recollint el record de la Cursa de Gegantes i capgrossos. (Foto: Mar Gili)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *