Taller de gegants i nanos per Sant Jordi a l’Institut Joan Amigó

L’alumnat de 2n d’ESO de l’Institut Joan Amigó i Callau de l’Espluga de Francolí va poder endinsar-se aquest any per la Diada de Sant Jordi al món dels gegants i dels nans amb la participació de membres de la Colla Gegantera i del Grup de Nans de l’Espluga als tallers de cultura popular organitzats pel centre.

Alumnat, professorat i membres de la Colla Gegantera i del Grup de Nans, a l’Institut Joan Amigó (Foto: @InsJoanAmigoiCallau)

El professorat de llengua catalana i de plàstica van organitzar un taller de capgrossos de cartró que es completava després amb una exhibició i mostra de ball de nans i de gegants al pati de l’institut amb la participació dels gegantons neolítics Terra i Pastors i dels nanos tricornis de l’Espluga. Al taller hi van col·laborar els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut, que alhora son portadors de gegantons o de nanos: Jana Saltó, Oriol Mas, Jordi Queral i Daniel Sandescu.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *