Els Neolítics arrenquen la temporada de trobades a Riudoms

Els Gegants Neolítics de l’Espluga de Francolí han arrencat, aquest dissabte 15 d’abril, la temporada 2023 de trobades geganteres participant a la de Riudoms. El Gorg, l’Spluc i el Blat, la Terra i el Pastor han anat fins a la població del Baix Camp per participar al 40è aniversari de la Colla Gegantera de Riudoms, amb fins a 40 colles vingudes d’arreu dels Països Catalans.

La Colla Gegantera ha acompanyat els gegants neolítics a Riudoms.

La festa però, s’ha vist afectada pel fort vent que ha obligat a suspendre la cercavila de gegants i grallers pel parc de la Palmera, el carrer de Fleming, l’avinguda de Catalunya, la del Primer d’octubre i la plaça de l’Església, on si que s’ha pogut fer la ballada final i el lliurament de records.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *