Nou curs d’assajos i formació als Grallers de l’Espluga

L’Escola de Gralla i Percussió i el grup de Grallers de l’Espluga han iniciat el nou curs amb les sessions formatives a càrrec del mestre graller Oriol Olivé. En les últimes setmanes el grup d’iniciació de l’Escola ja ha reprès les classes de tècnica de gralla mentre aquest dissabte han recomençat els assajos del grup de Grallers de l’Espluga.

L’objectiu d’aquest nou curs és ampliar el repertori de l’agrupació i seguir ampliant la base de noves i nous alumnes, amb l’objectiu d’incrementar el grup de Grallers de l’Espluga.

Alumnes del grup d’iniciació de l’Escola de Gralla dels Grallers de l’Espluga. (Foto: Jofre Saltó)

Les classes de gralla es fan cada dimecres al Casal de l’Espluga, i un dissabte al mes es fa l’assaig general del grup de Grallers de l’Espluga. Les inscripcions per incorporar-se al grup o iniciar-se en el món de la gralla segueixen obertes a grallersespluga@gmail.com.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *