Participació dels Gegants Neolítics de l’Espluga a la concentració per Carme Forcadell

Els Gegants Neolítics de l’Espluga de Francolí, Gorg, Spluc i Blat, Terra i Pastor, acompanyats de grallers i la Colla Geganters de l’Espluga han participat aquest 12 de gener a la concentració que s’ha convocat davant el Centre Penitenciari de Mas d’Enric, al Catllar, on està empresonada l’expresidenta del Parlament, Carme Forcadell.

Durant l’acte s’ha fet una cantada conjunta de diferents membres dels Cors de l’Orfeó Català acompanyats per cantaires de la Conca de Barberà i del Priorat. L’ANC Conca de Barberà ha organitzat autobusos fins la presó del Catllar per demanar al llibertat dels presos polítics.

Fotos de Fina Montserrat:

Els petits geganters davant la presó de Mas d’Enric (Foto: Fina Montserrat)

Els Gegants Neolítics davant la presó de Mas d’Enric (Foto: Fina Montserrat)
Els Gegants Neolítics davant la presó de Mas d’Enric (Foto: Fina Montserrat)
Els Gegants Neolítics davant la presó de Mas d’Enric (Foto: Fina Montserrat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *