La cultura popular espluguina participa al vídeo de la Nit d’Entitats

Els Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, els Bastoners, els Diables i la Colla Gegantera de la Santíssima Trinitat han participat aquest 19 de gener al rodatge del segon vídeo del teixit associatiu de l’Espluga en motiu de la Nit d’Entitats. L’audiovisual es presentarà el 26 de gener al Pavelló del Casal, dins els actes de la Fira i coincidint amb el lliurament dels reconeixements a les entitats i als mèrits espluguins.

L’enregistrament de la seqüència dels Bastoners de l’Espluga. (Foto: Xavier Lozano)

A tall d’exemple, els Bastoners hi han interpretat una petita peça i en el cas dels Grallers, Gegants i Nans, Rosa Garrell, Mar Gili i Xavier Lozano han participat en la gravació del vídeo, amb una escena en què es podrà veure l’essència de l’entitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *