VÍDEO: Els Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, al vídeo de la Nit d’Entitats 2019

L’Espluga FM Ràdio publica en exclusiva el vídeo de les entitats de l’Espluga del 2019, estrenat aquest 26 de gener a la 21a Nit d’Entitats i dels Mèrits Espluguins.

Els Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, els Bastoners, els Diables i la Colla Gegantera de la Santíssima Trinitat van participar el 19 de gener al rodatge que es va fer a la Sala Folch i Torres del Casalet. 

L’enregistrament de la seqüència dels Bastoners de l’Espluga. (Foto: Xavier Lozano)

Al vídeo s’hi pot veure la gegantera Mar Gili, acompanyada d’un nano i de la grallera Rosa Garrell, dient una de les frases del vídeo: ‘Estimem la cultura, la vivim al nostre poble i l’exportem arreu del territori per fer-la universal’

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *