Els Neolítics de l’Espluga, per primer cop a la Mostra de Gegants de Valls

La família de Gegants Neolítics de l’Espluga de Francolí ha participat per primer cop aquest 15 de juny a la 21 edició de la mostra i trobada de gegants de la Festa Major de Valls, que s’ha celebrat com a acte previ als dies de Sant Joan.

Els Gegants Neolítics de l’Espluga amb els Gegants de la ciutat de Valls. (Foto: Fina Montserrat)

La Colla Gegantera i els Grallers han acompanyat el Gorg, l’Spluc i el Blat, la Terra i el Pastor a la mostra que s’ha fet a la plaça del Carme i que ha donat pas a la cercavila amb les figures portades per la Colla gegantera El Calçot de Valls, la Colla gegantera del Poble Nou de Manresa, la Colla gegantera de Masquefa, els Amics dels Gegants de La Riba, la Colla gegantera de Blancafort, l’Esbart Dansaire de Sant Carles de La Ràpita, la Colla Joves Xiquets de Valls, la Colla gegantera La Pessigolla de Valls, els Manotes de la Central Cultural i els Gegants de la Ciutat de Valls.

El Gorg i l’Spluc, ballant davant l’Ajuntament de Valls, per primer cop aquest 15 de juny de 2019. (Foto: Fina Montserrat)

Com a peculiaritat aquest any s’ha estrenat un nou recorregut, que ha comptat amb la tradicional ballada a la plaça del Blat i després el retorn a la plaça del Carme.

La ballada a la plaça del Pati de Valls, amb tots els gegants participants. (Foto: Fina Montserrat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *