Els menors migrants acollits a l’Espluga descobreixen els Grallers, Gegants i Nans

L’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga va participar aquest dissabte 15 de desembre a la proposta de l’Agrupament Escolta l’Estornell per mostrar la nostra cultura als joves menors migrants no acompanyats allotjats a l’Alberg Jaume I de l’Espluga. Diversos grups d’infants i joves del Cau van acompanyar els MENA a una descoberta pel municipi que els va portar fins la ràdio, els Bastoners o els Diables de l’Espluga.

Al carrer de Joan Maragall, on la nostra entitat disposa del magatzem dels Gegants i Nans, diversos membres del grup de Grallers i de la Colla Gegantera van permetre als nois i noies col·locar-se sota el gegant, provar un capgròs o ballar al ritme dels Grallers de l’Espluga. Una gran oportunitat per fomentar la convivència, potenciar l’acollida i donar a conèixer la cultura popular espluguina.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *