Els gegantons neolítics de l’Espluga visiten l’Institut Joan Amigó

La Colla Gegantera i els Grallers de l’Espluga han participat aquest dimecres a la jornada sobre tradicions popular catalanes que ha organitzat l’Institut Joan Amigó i Callau de l’Espluga de Francolí, amb l’objectiu de donar a conèixer entre els alumnes els origens de la cultura popular i tradicional del territori.

Concretament, l’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans hi ha portat els gegantons Terra i Pastor, incorporats el 2017, perquè els alumnes els poguéssin provar, seguint l’exemple de les joves geganteres Anna Batet i Jana Saltó, alumnes del centre. Les joves gralleres Marta Sans i Berta Salvador, també alumnes de l’Institut, han posat música a l’actuació amb el també alumne vimbodinenc Martí Trullols. Els han acompanyat els geganters Jordi Batet, Jordi Ruau i Josep Lluís Torre.

La gegantona Terra, al pati de l’Institut Joan Amigó. (Foto: Jordi Batet)

Una resposta a «Els gegantons neolítics de l’Espluga visiten l’Institut Joan Amigó»

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *