Última actuació de l’any fora vila dels Gegants Neolítics a Vinyols i els Arcs

Un cop tancada la temporada de gira d’aquest 2019, els Gegants Neolítics de l’Espluga han seguit amb les seves actuacions extraordinàries. Aquest diumenge han participat a la Trobada Gegantera de Vinyols i els Arcs, al Baix Camp. Hi han participat el Gorg, l’Spluc i el Blat, la Terra i el Pastor, a més del nano Rovelló i els gegantonets familiars. 

Ball dels Gegants Neolítics de l’Espluga a Vinyols i els Arcs (Fina Montserrat)

A la Trobada Gegantera, que s’ha fet aquest 17 de novembre, també hi han participat els gegants d’Alforja, les Borges del Camp, Botarell, els del Santuari i els d’Horts de Miró de Reus, Colldejou, les Colònies de Montbrió, els Cubanus de Duesaigües, els gegants del Pla de Santa Maria, els de Falset, de Bràfim, la Selva del Camp, Montroig del Camp, Riudecanyes, Riudecols, Tota l’Endenga de Cambrils i els amfitrions de Vinyols i els Arcs.

Els Grallers, durant l’actuació a Vinyols i els Arcs (Foto: Fina Montserrat)

Els Gegants Neolítics preparen ara diverses actuacions a l’Espluga amb motiu de la Riuada Solidària i dels actes de la Riumuntada, amb una actuació durant el dinar popular al Pavelló del Casal durant el diumenge 24 de novembre, i a la mitja part del partit d’hoquei solidari de l’1 de desembre.

El ball dels gegantons neolítics i el Rovelló, a Vinyols i els Arcs. (Foto: Fina Montserrat)

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *