Els grallers i de gegants de l’Espluga, amb la Riuada Solidària

L’Associació Cultural de Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga de Francolí s’ha sumat aquest cap de setmana a la Riuada Solidària per als damnificats pels aiguats del 22 d’octubre. L’entitat es va posar a disposició de seguida del col·lectiu organitzador dels actes de la Riumuntada per recollir fons, amb l’objectiu d’oferir suport i voluntariat.

Els Grallers de l’Espluga, actuant al Pavelló del Casal durant els actes de la Riuada Solidària. (Foto: Montse Comas)

Actuació del Gegants de l’Espluga

Un dels moments més especials de la participació a la Riuada Solidària va ser l’actuació dels grallers i gegants de l’Espluga a la mitja part del concert i ball amb l’Orquestra Atalaia al Pavelló del Casal. La Colla Gegantera i els Grallers de l’Espluga van sorprendre amb els balls dels gegants Ponç Hug i Beatriu, i els neolítics Gorg, Spluc i Blat, Terra i Pastor. També, fins i tot, amb la participació del capgròs Rovelló i el seu propi ball.

Els membres de la Colla Gegantera, a la barra solidària de la Riumuntada. (Foto: Jordi Batet)

Una barra solidària

Els membres de la Colla Gegantera, a més, van ser els responsables de la gestió de la barra solidària de la tarda de ball i festa que servia de cloenda als actes del primer cap de setmana de Riumuntada, organitzats per la plataforma Riuada Solidària a l’Espluga. Tots els beneficis d’aquesta barra van destinar-se a les persones damnificades pels aiguats.

L’orquestra Atalaia, actuant de forma solidària, a la Riumuntada de l’Espluga. (Foto: Montse Montserrat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *