Els Gegants Neolítics, al partit d’hoquei de la selecció catalana a l’Espluga per la Riuada Solidària

La Colla Gegantera ha tornat a participar aquest diumenge 1 de desembre als actes de la Riuada Solidària, en benefici als damnificats pels aiguats del 22 d’octubre. Aquesta vegada els Gegants Neolítics s’han sumat al partit d’hoquei que s’ha fet al Pavelló Municipal de l’Espluga entre la selecció catalana d’Hoquei i l’equip d’Hoquei del Casal de l’Espluga.

 

El ball dels Gegants Neolítics i el Rovelló, a la mitja part del partit. (Foto: Fina Montserrat)

En total s’han recollit 1.200 euros, lliurats íntegrament a la plataforma solidària. Pel que fa al partit, l’Hoquei Casal de l’Espluga ha perdut per 3 a 6 davant la selecció catalana, amb gols de Ferran (2) i Bernat (1).

Els jugadors de l’Hoquei Casal de l’Espluga, durant el partit per la Riuada Solidària. (Foto: Fina Montserrat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *