Tallers i mostra de gegants i nans a les escoles de l’Espluga

Aquest últim trimestre de curs, la Colla Gegantera, el grup de Nans i els alumnes de l’Escola de Gralla i Timbal de l’Espluga han visitat tots els centres escolars de la vila per apropar la cultura popular espluguina a les noves generacions. Per Sant Jordi, geganters i nanos van fer un taller a l’Institut Joan Amigó, per l’alumnat de 2n d’ESO; el 25 de maig va ser el torn dels gegantons neolítics i el nano Rovelló a la Llar d’Infants Municipal, i el 18 de juny, l’actuació dels Gegants Neolítics, el Rovelló i l’alumnat de l’Escola de Gralla i Timbal als actes de final de curs de l’escola Vedruna i l’escola pública Martí Poch, amb la participació dels alumnes d’aquestes escoles que formen part de l’entitat.

El Rovelló, ballant amb l’alumnat de la Llar d’Infants Municipal de l’Espluga.
Alumnes de l’escola de Gralla i Timbal i de l’escola Vedruna amb els professors, actuant a l’acte de final de curs.
El ball del Gorg, l’Spluc i el Blat, la Terra i el Pastor, al pati de l’escola Martí Poch,
La Dansa dels Gegants Neolítics, davant de l’escola Vedruna.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *