La Dansa dels Gegants Neolítics de l’Espluga, al programa ‘L’Estiu és viu’ de Tac12

El programa ‘L’Estiu és viu’ de Tac12, que s’emet aquesta setmana des de l’Espluga de Francolí, ha comptat aquest dimecres 21 de juliol amb l’actuació final dels Gegants Neolítics de l’Espluga: Gorg, Spluc i Blat, Terra i Pastor, que han ballat la seva dansa (Joana Cervelló, 2007) acompanyats dels Grallers de l’Espluga. L’actuació s’ha pogut veure des del minut 22’28” del programa i ha comptat amb una entrevista prèvia a la presidenta dels Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, Mar Gili.

El programa també ha entrevistat les impulsores de l’associació Petjades; ha parlat amb el nou president de la DO Conca de Barberà i ha visitat la fàbrica de carquinyolis Cobo.

El periodista Joan Cama entrevista la presidenta dels Grallers, Gegants i Nans de l’Espluga, Mar Gili. (Imatge: Tac12)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *