Actuació dels Grallers de l’Espluga per les festes de Corpus i la Trinitat

Els Grallers de l’Espluga no han faltat a la cita, aquest any, a dues de les principals festivitats del final de la Pasqua: el diumenge de Corpus i la solemnitat de la Santíssima Trinitat. Per segon any, aquest diumenge 2 de juny, han interpretat el Toc de Processó durant el recorregut de la Custòdia pels carrers de la Closa, des de l’església vella i el voltant de l’església Nova. El 26 de maig, van participar als actes de la històrica festa de la Santíssima Trinitat, a l’ermita, acompanyant els gegants Miquel i Trinitat, els nanos de l’agricultura i els gegants del barri de Cappont de Lleida i de Bonavista, de Tarragona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *