L’Escola Municipal de Música celebra els seus 45 anys revivint la Festa Major

Una Festa Major espluguina com mai l’haviem vist, amb cor i orquestra interpretant les grans melodies de cada final de juliol: els balls de gegants, nans, bastons, diables, sardanes, havaneres, passos dobles… L’Escola Municipal de Música de l’Espluga ha volgut celebrar així el seu 45è aniversari aquest 8 de juny, celebració ajornada dels 40 anys d’escola de música a la vila (del Casal, primer, municipal, després), amb alguns dels elements de la cultura popular espluguins. Per primer vegada a la història l’orquestra de l’EMME ha interpretat el ball de Nans, la Dansa dels Neolítics i el ball de Gegants de l’Espluga, i ho ha fet acompanyada dels Grallers de l’Espluga i el ball dels nanos i els gegants neolítics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *