S’obren les inscripcions a l’Escola de Gralla i Timbal de l’Espluga de Francolí

L’Associació Cultural de Grallers, Gegants de l’Espluga i l’Aula de Música Tradicional i Popular ‘El Tecler’ han obert les inscripcions pel proper curs de l’Escola de Gralla i Timbal de l’Espluga de Francolí amb una àmplia oferta formativa adreçada a infants, joves i adults. La proposta busca seguir ampliant l’actual grup de grallers i timbals, que l’any vinent complirà 30 anys de vida.

Fes la teva inscripció

La matrícula té un preu de 28€ (els 40 minuts de classe en grup) en 9 mensualitat i s’ofereix la possiblitat de llogar l’instrument al preu de 35 euros el quadrimestre.

 

Els professors de l’Escola de Gralla i Timbal amb tot l’alumnat i membres veterans dels Grallers de l’Espluga, el 16 de maig a Montblanc. (Foto: Fina Montserrat)
Les classes de l’escola, a càrrec del mestre graller Oriol Olivé i el timbaler Roger Garcia, es distribueixen en diferents nivells, segons l’adaptabilitat de l’alumnat:
  • Mans petites 1 (a partir de 5 anys)
  • Nivell elemental 3
  • Adults nivell inicial
  • Adults nivell mig
L’alumnat i el professorat de l’Escola de Gralla i Timbal, al concert de final de curs del 19 de juny de 2021. (Foto: Fina Montserrat)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *