La Colla Gegantera de l’Espluga farà un sorteig extraordinari per la Festa Major

La Colla Gegantera de l’Espluga ha organitzat durant tot aquest mes de juliol un sorteig extraordinari per la Festa Major, gràcies a la col·laboració d’un centenar d’empreses i comerços espluguins, amb motiu de la Trobada Gegantera que es farà a l’Espluga el 20 de juliol, durant la qual hi haurà també un sorteig adreçat a totes les persones geganteres i gralleres que vindran a l’Espluga.

L’agrupació ja ha posat a la venda les butlletes del sorteig a canvi d’un donatiu d’1 euro a les oficines i botiga de la Cooperativa Agrícola de la Conca a l’Espluga, i també personalment als geganters i geganteres.

El sorteig de les diferents cistelles i lots de productes i experiències es farà el divendres 26 de juliol al Jardí dels Francolins durant el concert-vermut de Festa Major.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *